Bent u ouder dan 75 jaar en niet in de gelegenheid om een bijeenkomst van Later is Nu te bezoeken? Dan komen onze vrijwillige huisbezoekers gráág naar u toe! De huisbezoeker gaat met u in gesprek over uw vragen en mogelijkheden. En onderwerpen die tijdens de campagne aan bod komen, worden besproken.

Hoe werkt een huisbezoek?

Een huisbezoek duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en is in principe eenmalig. Hebt u vervolgvragen of is er méér nodig? Dan brengt de huisbezoeker u in contact met het Aanmeldpunt Zorg voor elkaar Breda, zodat u snel en goed verder wordt geholpen. Onze vrijwillige huisbezoeker komt op afspraak bij u langs en bespreekt uw vragen en mogelijkheden. 

Vrijwillige huisbezoekers gezocht!

Bent u graag in contact met mensen? En hebt u twee ochtenden of middagen per maand de tijd? Dan bent u misschien wel degene die we zoeken! U wordt goed ingewerkt, krijgt elke twee maanden een leuke terugkombijeenkomst, onkostenvergoeding en een jaarlijks vrijwilligersetentje. 

Een huisbezoek aanvragen?

Neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groepsfoto 2023 880kb